Skip to content
Despre noi Despre noi

Firma SC MAS AGRO STANDARD SRL a fost înființată in anul 2018. Desfășuram activitate in domeniul vânzării pieselor pentru tractoare si utilaje agricole.
Suntem specializați pe vanzarea pieselor pentru tractoarele Belarus Mtz, toate modelele.
In prezent societatea noastra isi desfășoară activitatea in localitatea Salonta, judetul Bihor, in spatiu comercial propriu, aflat pe strada Kulin Gyorgy 55/B. Site-ul nostru este usor de folosit si va permite sa analizati ofertele noastre 24 h din 24. Puteti gasi si identifica rapid orice piese pentru tractorul Belarus.

Service AgroTractoare Service AgroTractoare

Societatea noastra are in dotare un service de reparatii pentru toate tipurile de Belarus Mtz. Dispunem de toate piesele pentru Belarus.
Executam lucrari de service cu o echipa de tehnicieni care pot asigura reparatia dar si reconditionarea tractoarelor Belarus Mtz, indiferent de anul fabricatiei sau tipul tractorului, avand intotdeauna garantia lucrarii bine facute. Executarea lucrarilor de reparatie este asigurata la sediul firmei, unde exista si hala pentru reparatii.
Exista posibilitatea deplasarii echipei noastre la adresa dorita de client, in cazul in care reparatia nu necesita transportul tractorului la service.
Deplasarea echipei la fata locului se asigura contra cost, in functie de destinatie.


Reparam pompe de injectie pentru toate tipurile de Belarus Mtz si asiguram piesele necesare pentru reparatie.
Executia lucrarii de reparatie al pompelor de injectie se desfasoarala sediul firmei, in atelierul propriu specializat, cu aparatura speciala, banc de centricubat pompe de injectie, dispozitiv de reglat injectoarele.